Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je moguće kad imaš jaku elitu i ljude koji su se dogovorili oko toga šta je bitno za jebenu NACIJU. Nisu to zemlje sa velikim tržištem i stanovništvom. Biti bogataš gore nije nimalo ugodno, postoji progresivan porez oguli do gole kože. Zato je svijest na nivou. I zato vjerujem da će uspjeti sa ovim prije ostalih.
BiH ima u planu da u narednih 10 godina postane najzagadjenija zemlja evrope i to planira postici otvaranjem novih termoelektrana, smanjenjem poticaja u obnovljive izvore, uvozom vw dizelasa...
Nadam se da ce uspjeti.. Svaka cast.