Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo za zove ljjubav prema umjetnosti.. Nekomercijalno, za svoj cejf.. Malo je ovakvih.. Aferim..
SVAKA CAST
je sve bolje.. mi sto god uradimo i napravimo (ma kako to jadno i bijedno bilo) postaje planetarno popularno i svi hrle ovamo da to vide i da se dive.... od crtanja kredom pored Katedrale do mostova, bureka i cevapa....internet portali pisu o nasim sposobnostima i umjetnickim ostvarenjima i odmah postajemo glavna turisticka destinacija i metropola. Mi smo najbolji. Sta zna ovaj s pijeskom....pih...
besposlicara...
fantasticno...
Ovakvu umjetnost \'\'stručnjaci\'\' ne žele ni da spomenu, ali kada tamo neki slon bezze kistom povuče par jadnih linija, odjednom se svi \'\'stručnjaci\'\' svijeta zadive i mudro nekoj O V C I slažu kako je ta slika vrijedna nekoliko miliona dolara. I, naravno, o-v-c-a to kupi i divi joj se.
Zar niste ove zadnje 2 slike stavljali neki dan u vijest gdje spanci ukrasavaju svoje plaze? Koji rtardi..
od cega li ovi umjetnici zive???
genijalno
\"Sve su Drine ovog svijeta krive; nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti; nikada ne smijemo prestati da ih ispravljamo.\" I.A.