Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje kretensko gubljenje vremena, sta ovo sad treba da bude umjetonost ili sta? nekim ljudima je zivot stvarno dosadan
Sjediti za kompjuterom, buljiti u monitor i klixui omalovazavati tudji rad, wow, pa tvoj je zivot previse uzbudljiv, trebali bi film snimiti po tebi.
farisovski pred kraj raadnog vremena samo da ti porucim da odjebes, ti si vjerovatono jedan od onih koji bi para na guzove pa tama pravili auto od kokica, stim sto bi vam radno vrijeme od 9 do 9;30 a ostatak dana bi provdili kafenisuci. izivini sto ti se prije nisam javio bio sam u poslu a u svakom slucaju popisam se na sav ovaj trud i znanje od kojeg je proizasao ovaj projekt kako ga ti nazivas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kod nas 95% mladi ni danas dan ne moze sebi kupiti ovakvo auto iz 83 bez kredita
zato sto su lijeni lezihl***vici
Grijesis Lelo, zato sto rade kod raznih retardiranih idiota i lopova za minimalce, pa su sretni kad imaju za kafe i ponekad neke pantole ili tene (sa pijace), a jos cesce nisu ni osigurani, najveci je postotak takvih, a vrlo je malo neradnika, tu su pricu lopovi i politicari izmislili da opravdaju sebe, kao nece niko da radi, pa normalno da nece, 4 mjeseca nema plate a direktor na kruzeru itd itd itd....A narod preglup, svi samo govore SUTI NEK SE RADI STA BILO....
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
debilcina al klasicni primjer
mogu misliti kako se to usmrdilo od stajanja :D
Jest tebi dosadno u zivotu...
Sad ce neki bošnjo obljepiti pasata karavana pitom!
Valjalo je ovo izkokat :)
Golf 2 je auto njegove prošlosti, a u BiH je to auto sadasnjosti i nazalost buducnocti
treba da pljune sam sebw
Super, "riješio" je problem sa golubovima ;-))))))))
Eee treba biti ovako nadaren :)
samo da ga ne parkira negdje u blizini kokosiju
stavi ga na pik i ide ko halva hhhhhh
Ovaj glof 2 ne moze nikako biti iz 83 godine
Misliš zbog 'leptir' stakla?
Ma divljak 100% prikucan po hercegovacki
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ala ima zivce, svaka mu cast.