Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smjesno hahahah
A jooooj , koji humor:))) Amerikanci tvrde da su Rusi najbezosjecajni narod za razliku od njim samih koji su jaaaako osjecajni. Zemljo otvori se!!! Jedino u cemu Amerikanci prednjace spram ostalog svijeta jeste pokvarenost i licemjerstvo. I bas me zanima kako se zove mjerna jedinica kojom se mjeri empatija? Hajde novinari Klixa doznajte to i objavite nam.
čuj saudija?=
da su bili u tzv pc vidjeli bi da postoje ljudi kojima je to amputirano jos u kolijevci kad su im dali gutljaj rakije i noz na poklon
Литванија је кошаркашка велесила, баш као и Србија. Недобог да их има више, завладали би цијелим свијетом.
.. da, kao što crnci vladaju svijetom
@zbrojovka То је већ расизам.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno, niko kao Amerikanci .. empatični su i kad bacaju atomske .. za vaše dobro
previše religiozni pa zato, al ozbiljno religiozni ne ko bosanci
Zato nasi politicaei imaju najvise empatije ;)
@BHRealnost3 Prema sebi samima ;)