Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Stanković imao lošu namjeru nego su zabolila pitanja koja razotkrivaju jednu moralnu nakazu.
Covjek mu postavio bolna pitanja i ovaj prekinuo intervju. Klasicno srpsko bjezanje od istine.
Zapitas li se ti da ti slucajno cukun djed nije Osmanlija..a sve po pravili prve bracne noci, 500 godina karambe.. Begovi i age imali su „pravo“ provesti noć s mladom i seksualno privlačnom, budućom ženom svoga kmeta. Pravo prve bračne noći vrijedilo je za nevjeste kmetova, ili slugu jer su one bile kršćanke (vlahinje), a muslimani nisu bili kmetovi. Ljubi brat
Lbzirom kakvi su sebi, zahvaljujem Alahu da su moji preci iako su bili srbi, bili toliko pametni i da su odbacili tu seltu od sebe.
Htio Kustugvica da pokaže da je veći vlah od voditelja.
Unistio ga Stankovic ko mraz papriku... htio Kusta filozofirati o Miri Markovic umjesto o Milosevicu, a kad je Stankovic napravio paralelu sa Evom Braun Kusti se smrklo, kad je shvatio da Stankovic nije glup brze-bolje zavrsio intervju.
Istina boli
Ee Emire Emire
Ja znam supe koje vise lice na kuce, al et uhljup zivi ko uhljup
Stankovic je postavio prava pitanja a ti smece jedno znas dobro sto su te ta pitanja naljutila, istina boli, znas ti dobro i svjestan si toga.. Sarajevo nikad vise tebe voljeti nece gnjido ljudska.
Citajuci tvoje intervjue, jer me zanimalo kako covjek postane budala iz cista mira, vidim da tvrdis da je neko otjerao i ukrao Srbima jezik, a ne znas, da je od 1879. godine oficijelni jezik u Prvoj Gimnaziji bio bosanski, a prije toga "balkanski", nikada srpski i da je Sarajevo dobilo i Oskara i medvjeda i lava i sve ostale kipice i iznjedrilo dva Nobelovca i bas bih se zabrinuo da takva ljiga vrjednuje iste stvari kao mi, ponosni Bosanci i Bosanke. Sikter!
Ti si izabrao stranu, niko te nije gonio, zivi sa tim.
Da li je ovaj nečovjek nesretan, pitam se sta li osjeca tugu i prazninu za svojom starim zoivotom ili uziva u srpskom nacionalizmu i mrznji.
Volio bih i on da je bolji čovjek.
Moraš dobro izračit kasnije kad ti ovaj uđe u studio
I ovo je naravno zavrtio netacno da milosevic nije presudjen jer je umro, on jeste u medjupresudi osuđen a i na kraju procesa bi bio osuđen zasluzeno
Računa se samo krajnja presuda. On je umro prije presude, prema tome, formalno-pravno je nevin!
U medjupresudi je dokazano da je Milosevic kriv za Genocid i ratne zlocine u BiH. to smatraju sudije, jer su odbili da te optuzbe odbace, a u drugom dijelu sudjenja je on trebao Milosevic to da opovrgne. Imao je dvije godine prije nego sto je umro i nista nije uspio da opovrgnue, te se smatra da se Srbija njegovom smrcu spasila. On "formalno-pravno" nije nevin, mada su Dacic, i Vulin to tvrdili, ali on je sada optuzenik koji je umro tokom sudjenja....
Narkomančima masna
Zašto nas više trujete i uznemiravate ovim likovima, posebno ovim dlakavim majmunom!? Trujete nam geografiju fašistoidnom historijom. Dajte neke lijepe vijesti. Velika je regija razumljivog govornog područja. Svugdje ima dobrih ljudi i dobrih priča. To nam dajte.
bolesnik