Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se trazi!!!!
U Gornjem Vakufu, prije par godina, upali pljačkaši s puškama u banku s namjerom da je opljačkaju. Službenik ustane iza šaltera, otme prvom pljačkašu pušku, istjera ih van iz banke, odakle su ih građani gonili dok ih nije policija spasila. Jedan službenik, sam protiv pljačkaša s puškama... ali šta ćeš, čovjek bio ratnik, a klinci došli da mu prijete...
poviko sanker \"ODNESOSE PIVEEE ODNESOSE PIVEEE!!\" sta ce, gdje ce pjanac da ostane bez pive :S
casualmente.
Niko jaci od engleski huligana, zaje.bani i dok piju pivo
Losh im video nadzor kod nas su bolji.. 061 644 712
kod nas bi jos pomogli da te opljackaju....
primitivizam, samo da je huliganima tuce. Fino kulturno pustiti da uzmu novac, ne rizikovati zivot ili ozlijede, prijaviti krađu policiji i svako svojim putem.
u engleskoj, skotskoj, irskoj i walesu...sve mozes raditi, al\' pub ne diraj u pub dirni, yebo si jeza