Neprikladna kombinacija
29

Stajling ambasadorice Srbije u Hrvatskoj zaprepastio tviteraše: "Samo joj mikrofon fali"

I. B.
Jelena Milić izazvala je brojne reakcije modnim odabirom (Foto: Twitter)
Jelena Milić izazvala je brojne reakcije modnim odabirom (Foto: Twitter)
Jelena Milić imenovana je za ambasadoricu Srbije u Hrvatskoj, a sada je došla u centar pažnje zbog svog neobičnog modnog odabira prilikom susreta za hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Milić i Milanović sastali su se u Zagrebu povodom predaje agremana, gdje je nastala i njihova zajednička fotografija. Međutim, korisicima interneta za oko je zapala odjevna kombinacija ambasadorice, na račun koje su se počeli nizati brojni komentari.

Naime, iako se u ovakvim prilikama uglavnom biraju neupadljive odjevne kombinacije, Jelena se odlučila za nešto sasvim suprotno.

Kombinirala je svijetle boje, tačnije bijele hlače i košulju sa leopard uzorkom, dok je lice naglasila jačom šminkom. Sve je upotpunila i s nekoliko komada nakita, uključujući metalni kaiš oko struka.

Mnogi su primijetili da njen stajling ne priliči jednom ovakvom sastanku, naročito s predsjednikom države, već da je prikladniji za "izlazak u noćni klub".

Komentari su se ubrzo počeli nizati na Twitteru, a reakcije su varirale od zaprepaštenih do onih koji su zbijali šale sa Jelenom.

"Kao da je pošla na neku žurku. Je l' imao neko da joj kaže da u ovakvoj prilici protokol nalaže formalnije odjevanje", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao kako Jeleni fali jedino mikrofon.

Korisnici su se složili kako su očito "stilisti preskupi" za političare, ali se šalili i kako Jelena izgleda kao da je došla sa Safarija.

"Neukusno, neprilično, ispod svakog nivoa", jedan je od komentara.

"Asesoari raskrvare oči nevinom posmatraču", našalio se još neko.

Sve u svemu, bilo da je to uradila svjesno ili ne, Jelena nije prošla nezapaženo.