Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ovo, kralju: http://www.youtube.com/watch?v=ctai2IL1UCE
a ko je stvorio boga???
1. Sa-x 2. Vidi 1. 3. Da. 4. Vidi 3 5. Da. 6. Ne gledaj 5 7. Vidi 3 8. Vidi 7 9. Vidi 6 10. Vidi 2
Vidim da si jako pametan, brate, samo ne shvatam kako ne uviđaš jasan odgovor na pitanje 2. Sigurno znaš za činjenicu da u kosmosu sve funkcioniše u savršenom redu i nauka je dokazala da bi jedna milisekunda \"iskakanja\" iz tog reda značila kolaps kosmosa. Zar je to slučajno? \"Zar su oni bez Stvoritelja stvoreni ili su oni sami sebe stvorili?! Zar su oni nebesa i Zemlju stvorili?! Ne, nego oni neće da vjeruju.\" (Kur\'an, 52: 35-36)
papcino jedna!
e bas jos i zivotna pitanja treba da nam rjesava internet....daleko smo u buducnost dogurali nema
Ima i gore ima ih što misle da su vjernici a koriste internet, kompjutere i struju njih čeka džehenem vječni dabome.
Ne moze musliman pa makar i najveci gresnik bio biti veci nevjernik od nevjernika. Pojma nemas sta pricas.
1. reprodukcija 2. NE 3. nidje veze 4. pokreni se debeli 5. da 6. Valter (gledali ga kinezi 30 godina u kinima) 7. hormonalni poremecaj 8. budi lud 9. nije ali ce biti 10. taman koliko treba ps nisam pobrkao odgovore br. 2 i 5 ;) @selaf ti svoju zenu pokrij al\' u iranu nemoj ovdje molim te... hvala ;)
hvala bogu da cu radit :)
U Bosni postoje ljudi koji se izjasnjavaju vjernicima ali nepraktikuju vjeru. Moze se reci da je ateisticka zemlja. U Bosni zive Muslimani koji misle da su Muslimani, a dopustaju zenama da hodaju otkrivene, da su u trendu sa zapadnjackom modom, koriste sminku, parfeme i moderne krpice. Slusaju muziku, piju pivo i rakiju. tj rade sve sto je suprotno Islamu. Takvi muslimani su veci grijesnici od nevjernika.
Ko se to usudio reći da Ja ne postojim? Sve ću vas spržiti, majku vam lopovsku ateističku.
http://www.youtube.com/watch?v=TaaWFSRg5ZY
Pipo je Bog na zemlji
Moje pitanje. Ko je Pipo?