Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno kako se sva ova prorocanstva pojave kad nesto prodje....
Vanga ,ova moja dal je kurava..??
Jest,provjereno :)
Ne govori tako za sestru,ako nije vanga rekla
Mozda crnacki predsjednik ? :D
ta će vanga!
sigurno je nešto u rodu muniri brkatoj
Suti babo i ne laprdaj kad Amerika bude propadala citav svijet ce vec nestati mnogo prije USA
@jarobot Ma ne znam na sta mislis,samo sam rekao kad Amerika bude krenula propadati citav svijet ce vec propasti,prije toga jer najjaci propadaju najzadnji to ti je uvujek tako bilo.Ne mislim da otvaram neku raspravu veliku o tome ali onaj ko u njoj ne zivi ne zna koliko je bogata.Pozdrav
Vaginalna proročanstva.
ma ne brini baba... nisi jedina koja je stavila X na trumpa i popushila...
Jel sta rekla o Baketu...
Nikad se nezna,tek se u januaru proglašava novi prijecjednik!?!
Izgleda da Hitler nije slusao Babu Vangu :D
Kako nije mogla predvidjeti vjetar, pa da se sklone na sigurno.
išijas joj govorio da će bit lijepo vrijeme...
baba oslijepila od gudrovine
BABA BABA ..... moras malo glasnije
...lgenda veli da je baba vanga breni prorekla supruga "u bijelom". pa je ovden svaki viđeniji kandidat za istoga namah upiso medecinu. i tako, nit se udaše za brenu, nit postaše kaki ljekari. shodno tome, baba vanga j ekrivac za stanje u našem zdravstvu. al, popraviće to seka čaušesku.
čuj baba prorekla sve važnije događaje. neko je opasno klepo pare preko babe a vjerovatno i sama baba. prorekla je ona my ass.
Ko sa dzinima suruje ... Eeee baba baba