Zanimljivosti
0

Srednjoškolci učestvovali u seksualnoj orgiji na otvorenome

FENA
Žurka koju su na seoskom trgu u jednom manjem mjestu u engleskoj pokrajini Cambriji (Walesu) organizirali učenici lokalne srednje škole povodom kraja tromjesečja dospjela je i na stranice Daily Telegrapha.

Zabava je počela, piše list, glasnom muzikom i okupljanjem učenika, ali se nakon nekoliko sati, kada su oni popili previše alkohola i počeli uzimati narkotike, pretvorila u pravu "seksualnu orgiju na otvorenome".

Neki učenici, među kojima su u većini bile djevojke, navodi list, teturali su unaokolo "obeznanjeni od alkohola" i s vremena na vrijeme učestvovali u seksualnim činovima na trgu, zajedno sa svojim drugovima i drugaricama.

Izvještači ocjenjuju da su mnoge djevojke bile toliko pijane da nisu bile svjesne šta im se događa.

Školski zvaničnici su rekli reporteru Daily Telegrapha kako su bili primorani da djevojčicama, među kojima su neke imale manje od 14 godina, daju kontraceptivna sredstva za hitne slučajeve, takozvane "pilule za dan poslije".

Zamjenik direktora škole rekao je kako je uvjeren da su roditelji sedamdesetak učenika, koliko ih je bilo na zabavi, znali da će njihova djeca na seoski trg donijeti velike količine alkohola.