Zanimljivosti
0
Srbija uvozi mladenke?
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko mrzite sve što je srpsko ,da niste u stanjuda bude profesionalci ,pa da prenesete istinu .jer vlada srbije sa takvom glupošću nea veza ,a lična izjava jednog državnog službenika može se komentirati.
@ pec Legenda si majke mi nisam se ovak nasijao nepamtim. Svaka ti cast HAHAHAHA
srbkinje su najvise volile turke i kako su oni otisli i one polahko izumiru
ja sam iz srbije i ovo je stvarno istina... zavod za statistiku srbije ima podatke da u srbiji ima vise muskaraca u populaciji do 40 godina, dok preko 40 ima vise zena... inace, za sad ne planiram da se udajem u srbiji,moj decko je belgijanac...
ovo je ludnica! SRPKINJE SU IM BRATE ANDJELI
ocito zajebancija. na sff je bio dokumentarac o istom ovo ali u grckoj (Sugartown: mladoženje) evo link o filmu na sff.ba http://sff.ba/default.aspx?template=/Templates/FilmDetails&lang=bo&filmid=93&_cache=no nekome ocito bio zanimljiv film pa da podbaci raji da se narod malo nasmije. ;)
ne trebaju srbima stranci, sipci ce im jebat mater, pa ce bit narastaja :)
Odavno se nisam ismijala ovako. Komentari su tipična bosanska šprdnja. Prije pola godine sam gledala dokumentarac na rts-u i ovo je stvarno istina. Neke srbijanske NVO su već u nekoliko sela dovele oko 100 ukrajinki. Kažu da razlog velikog broja neženja nije u tome što manjka Srpkinja, već što Srpkinje ne žele da se zadržavaju na selu. Kažu da radije pristaju na neugledne poslove u gradu nego da budu domačice na velikim seoskim posjedima. U toj emsiji su neki statističari iznijeli podatak, šteta što se ne sjećam tačno, ali čini mi se da su predvidjeli za 2050 godinu da bi se na osnovu stope priraštaja izjednačio broj albanaca i srba u srbiji. Oni će morat posegnuti za Istokom. Opet...
a sto hoces ove iz afganistana i irana...mislis ako ove njihove pocnu kung fu-om se zajebavati, da mi ovim nasima svezemo bombe oko prsa...
odkod zlonajmerni komentar da su nezenje \"isfrustrirane\" i odkud laz da socijalne sluzbe vec rade na tome kad je to samo prijedlog koji jos nije ni uzet u razmatranje? jadno od strane srbofobnog sarajevo-x portala. a sama ideja je super i dokazuje da srbi, za razliku od hrvata i drugih na balkanu, nisu rasisti.
Ja mislim da ce ovo opet u buducnosti puknuti po ledjima bosnjaka, jer kada se ukrsti srpski mit i borilacke vjestine kung fu i ostalo sa dalekoga istoka bice nam spasavaj se ko moze. Bolje da mi sto prije pocnem uvoziti mlade iz Irana i Avganistana za isfrustirane bosnace.
Ala se neko s ovog portala dobro zajebava sa nama :))))))))
jebote evoga svaka čast pajdo svaka ti dala!!
A za tvoju informaciju ja sam Bosnjak i to pravi. A ti si jedan veliki primitivac i iskompleksirana osoba. Garant nista ne guzis, pa si tako pun nekog vrijedjanja. Tebi bi trebalo malo da se olaksas, sta mislis o tome. Nego, bosnjacki interesi se ne brane vrijedjanjem drugih, samo da znas...
nista novo ,ovo se u zapadnim zemljama vec odavno praktikuje,francuzi,englezi pa i amerikanci sve vise dolaze u zemlje istocne evrope u potrazi za ljepsom polovinom.