Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 minuta gledam i cekam kad ce se strmoglaviti i onda kad konacno krene, oni ukinu snimak sa orla!!!
Hvala djevojko, i ja sam to htio vidjeti.
..da sam pticaaaaaa......
Hoću kobca da kupim djeci, trebam mu napravit kavez od armatura 5, i pikovat autogenim varenjem da nebi izvalio kavez, pa narod pojo. Hvala!.!
Sjedi orao na litici i puši travu.Sine mu ideja da bi mogao skočiti.On skoči i dva metra prije zemlje se digne u zrak i tako više puta.Dođe drugi orao i pita ga što radi on kaže da skače i puši travu i upita drugog orla dali i on želi pušiti.Oni se zajedno napuše i kaže orao idemo skakati.Skaču oni i dva metra prije zemlje se dignu u zrak i orao kaže:''Koji smo mi frajeri''.Dođe medvjed i pita ih što rade oni kažu da skaču i puše travu i pitaju medvjeda dali i on hoće.Zajedno se oni napuše i kaže jedan orao idemo skakati.Oni skoče i dva metra prije zemlje pitaju medvjeda:''Medo imaš krila?'',a medvjed i odgovori:''Ne'',a oni će njemu:''Koji si ti frajer''.
Bolje drzi kameru od Fedje...
Volio bih da sam ptica i da letim
Debili iz redakcije, jedno je falcon, a nešto sasvim drugo eagle... Think about it...
da mi je jedan sahat ova tica bit pa prhnut u visine
Ljepota...i strahota
E to je pravi komentar, koliko je lijepo toliko je i strasno. :-)
a jes' hrabar ovaj orao, uuuuuuu
mnogo je hrabar :D
cs, rudarski pozdrav :D prezivio smjenu?
ko ti je kriv kad navijas za sarajevo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (44)
Eagle Vision! Brings memories....
Evo me Lunice :D Evo za tebe jedan maleni poklon :D https://www.youtube.com/watch?v=_Z3sd-_kNDA
Nema na cemu Luno... Drago mi je da ti se svidja!