Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi budala se ponosi...
Eto ljudi čime se žene ponose.Kurv.alukom.
Ajjjj eno mi košulje od momka mog.
Samo Soccer i Teken ne diraj !!!
Zivimo u 21 ijeku i jos nismo naucili osnovne stvari. ZENE TREBA TUCI I JE...T
pa ako necete da zene budu ku.r......ve sta ih onda pokusavate je....bati na svak9m koraku!!! ne je...../bu se same!!!!! i sta se okrecete za onima koje se oblaze ko ku..rv.ve druge kad vide misle moraju i one da bi se za njima okretalo. muskraci su za sve krivi, nazalost.
21 muskarac prosjecna duzina kitice nek bude samo 16 cm to ti je 3 metra i 36 cm k-u-r-c-a
Seks je normalan. Ja sam imao 10 000 do sada. Nisam u Bosni. Meni to dodje kao reci dobar dan. Ne vjerujem u moral niti u bilo kakve gluposti. Oslobodite se i opustite se. Uzivajte.
Najljepše od svega je što ovu žensku uopšte nije briga za vaše niti za bilo čije tuđe mišljenje, a što dokazuje javnim govorom o svom životu, uz osmijeh.
daddy must be sooo proud!!!
\"Radi onih bradatih vehabija mi nemožemo u evropu pa da i naše ćerke ovako skupljaju trofeje.Ja da mogu sve bi one vehabije pobio,pa i da i moja kćerka može doći na naslovnu i da bude ovako planetarno popularna.Kako su samo primitivni sa onim svojim pokrivenim spodobama umjesto da budu civilizovane i emacipovane kao ova Keri.Pokrivene mrš iz Bosne tamo u zatucanu arabiju naše kćerke trebaju da budu ovao slobodne pa da broje od 21,22,23....\". :)
pa sta je to cudno...kod nas u Solunu Nihada se bar 25 puta udavala...
ako nastavi ovako nece imati gje sa stvarima
meni je ovo bas cool :) htjela je imati nesto sto je podsjeca na svakog od njih pa sta. jedino je bezze sto je to podijelila s nama pa ce ovo nase curke pozuriti da i one to prekopiraju jer treba biti in :)
kako je pametna ... blago majci sa tobom
men se jes p.r.i.j.e.b.a.l.o al\' je nebi viju joj stopala koda je yeti :( fuj
j..eba..ala se ya strepsils divi kutije na krevetu