Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako bi ovo uvrijedilo naše šeherlije. njihov istančani, plemićki filing za lijepo, civilizirano i "po bečki".
...da. famozne "janjeće brigade". termin iz 80-ih za komitetlije i pripadajuće im ideološke prirepke ponikle na sarajevskom fpn :)
izvinite gospodine,vi grijesite u seheru dugo nema plemica.-u seheru su vecina, pokondireni potomc proletera.-oni samo znaju da su njihovi preci dosli iz sume,porjeklo su zaboravili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Madride grade šta ti papci rade :D
sta bilo okupljanje navijaca reala?
Vidite radost ovog djecaka na 3 sl.
Kod nas setaju svaki dan pa nikome nista. I ovce i koze i jarcevi i bikovi. Nigdje tupavog insana :D
moze ovo i kroz sarajevo krenulo bi 2000 ovaca a kasnije bi jedva sastavili 500 da vrate na planinske pasnjake
Čudno je da se to kod nas ne organizira. Pola Sarajeva ima korijene iz katuna i vukojebina. No , ipak je bolje da se ne organizira jer ne bi niko čistio govna iza ovih ovaca.
Sta ti je razum i civilizacija. A ne ko kod nas u Bosni, divljaci samo se prave da su carsijaneri i da su "raja" iz grada. Lijepi zapad :)
Navijaci Reala
U BL nešto manje ovaca prošetalo na Sehitluke.
bjezi ba,kakve 2000 ovaca, mi u sarajevu imamo, 11 000 cuka.
Vjerni navijači Reala
Isto predizborni skup.
joj, kako je onaj mali oduševljen,vid' mu face ;)))))))))))))
...đe ga nađe :))
:D