Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJTE OVOM MILANU RECITE DA NAPRAVI EPIZODU " MILAN IN BOSNIA " POJELI BI GA OVI NASI uLICNI PSI IZ ZASJEDE.
U SAD samo gledaju kako će ko koga tužiti
Hoces da pomognes i ispadnes los. Meni su emisije bile simpaticne i psi su jako inteligentna bica, samo ih treba razumjeti.
@Jasmin28 hahaha Znam da jesu, imala i ja vucijaka nekada davno, pametnica samo takva, tacno nekada ne trebas ni reci zna sto treba, kao da cita misli. ;-) Jojj ja nema kakvih zivotinja nisam imala, mama ludila sta sam sve kuci donosila da lijecim hahaha :P A s djecom su posebno oprezni. :D
@Jasmin28 Naravno da uzivaju, hej ne znam jesi li upoznat, ali nikada ni mace ni cuke nece izvuci kandze kad se igraju s djecom, i bit ce tako posebno oprezni. Cak i ako djeca znaju da povuku, pocupaju...oni opet paze. I da se razumijemo sve zavisi i od psa i njegovog okruzenja, na sto je naucio, na sto ne.. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
osmeko ga pas saptacu iz policije
Nije cuko kriv, već Cezar svinjonapasnik, rekao bi Trump
kakva ubleha od covjeka...
saptac mackama dodji mac
@mehooinzinjer dobro moj dobri meho, kakav si mi ti?