Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ides u pljacku samno obučeš prugastu odjecu sa ovim bojama, kad svjedoci budu na sudu jedni će govoriti bio je u plavo crnoj, drugi u zlatno crnom. Za više korisnih savjeta zaprati moj profil
😂😂👍🏻
Gdje oni vide plavo-crnu boju????? 😳😳
Jel stvarno vidis bijelu i zlatnu? Hahahaha, stvarno zanimljivo, ja vidim plavu i crnu
Gdje ti vidjs bijelo zlatnu?
Tek kad sam otvorio clanak, vidio bijelo zlatnu, pogledao 15ak sekundi poslije, vidim plavo crnu. Isto ovo mi se desavalo i prije 7 godina tek kad je ovo poniklo. Fascinantno fakat.
Prije sam vidio bijelo zlatnu, a sad plavo crnu.. jel to s godinama nesto dodje?
boje haljine su #7f89aa i #42381F. LP
Napr ja vidim bijelu al nije bas bas bijela, i žutu kao oker zuta...Crne i neke bas plave nigdje...helem zato je sve ovo i zanimljivo, a mozak bas za izučavanja i izučavati će se sve dok je čovječanstva.
Crno-plava.
Bijelo zlatna.
Ja vidim da je prozirna i naziru se guzovi.
Ko ne vidi da je haljina plavo-crna, nek zakaže termin kod oftamologa
Ja i dalje vidim plavo-zlatno
Odnos plavo i tamno žuta. Ali zamljvo kako mozak kod svakog drugačije prerađuje te informacije