Veličina je ipak bitna
0
Silikoni veličine D spasili ženi život
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pouka clanka je da treba imati olovne implante.
Ma bice da je pucao muz kad je vidio da mu zena pokazuje silikone na poslu... Ovi retardi vise ne mogu ni jedan clanak napisat sa smislom, isto ko da se nadrogiraju pa prevode na google sve gluposti koje nadju..
Umeci su spriječili da metak dođe do njenog srca i vitalnih organa. Suprug Lydijine radne kolegice Jamie Paredes u ordinaciju je upao u potrazi za svojom ženom, na koju je također pucao, te je podlegla povredama. ko je pucao???? koj je pouka ovog članka....?????
Kaze Miske da Dzeko nosi n.a.k.u.rn.j.a.k ne zato sto mu je mali vec da se zastiti od p.e.d.e.r.a koji ga spopadaju za medjunozje...
Nek ugrade marincima u Iraqu slilikone i tako povecaju njihove sanse za prezivljavanje, ha ja... kakvo smece od clanka!