Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ezio ne poredim ljudsku pamet sa zivotinjskom nego obratno koliko dnevno vidis osoba na motoru a nemaju kacigu pa ko je pametniji i kad se polome nisu imali kacigu a Hamo ti si slucaj za sebe ako si ti papan i zena ti gleda farmu i slicno ja se tim ne bavim i ako si ti sa sela ja nisam ali sto ti ja mogu kad si isfrustriran i neobrazovan pa si ljubomoran sto je jedan pas pametniji od tebe .P.S. prijavi zenu na farmu mozda ce na ledjima zaraditi dosta love pa sebi uplati osnovno obrazovanje a ako sta ostane i srednje obrazovanje.
Kanafer
Kanafer
Hamo Hapic -Hapa ti si zivi dokaz koliko si glyp i mentalno zaostao od tebe je i crv pametniji ako nemas sto pametno reci uvyci se y rupu iz koje si izasao.
Predivno ovo je samo dokaz da su psi pametniji od ljudi.
svakako da su psi pametniji od tebe niko to ne spori
Eto koliko si pametna, porediš ljudsku pamet sa životinjskom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha bas je sladak, moze biti primjer velikom broju bahatih motociklista koji misle kaciga je samo ukras, a ne potreba pa je izbjegavaju.
Svojim ocima vidjeh kako momak gine, sto se mozda ne bi desilo da je imao potrebnu opremu. Drugar iz skole je na isti nacin stradao, takodjer nije imao kacigu. Sve dok ima tinejdzera ( vozaci koji ne nose kacigu da bi bili face i vidjeni su tinejdzeri bez obzira na godine), koji tako razmisljaju sve vise spomenika pored puta, kraj bandera i slicno. Nazalost.
Izbjegavaju je jer nije kaznjivo ne staviti je. Da zive tamo gdje je moras nositi i kad bicikl vozis ne bi se dvoumili.
...cuko pravi švabo iz partizanskih filmova :))
bolje i ss-keer neg partidjano