Živjele udaljene samo 40 km
0
Sestre blizanke se srele nakon 30 godina
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa jedini si ti ovdje nepismen, prije nego što okolo počneš vrijeđati bolje bi ti bilo da sam u rječniku potražiš ispravnu formulaciju. U ovom slučaju bliznakinje je ispravna formulacija, a ta tvoja je neispravna.
Da se najezis...
ma kakvi, cekaju da se ti pojavis !
j.ebe li ko ovo
sigurno ne razlikuje Indiju i Indoneziju:)
@Ja: nemas ti veze o Indoneziji i ne pricaj primitvne gluposti. Kakav si to ti? Kad si se zadnji put tusirao? Imam prijatelje Indonezane i cistiji su sigurno od tebe. NISI NIGDJE U SVIJETU BIO PA PRICAS GLUPOSTI
vidi ljepote a zamisli da su ostale u indoneziji na šta bi ličile sve zakukuljene i smrdljive.
Tobe jarabi sto bi moja nana rekla, ali HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAİ
oni su bosnaci iz drvara
nije to ništa...oni blizanci iz srbije (ja mislim da su pjevači)nisu se vidili 34 godine i vjerojatno se neće viditi do kraja života.
lijepa prica al ga vi malo usraste sa svim tim podudarnostima
da su se pojeb**e na isti dan , sa istim likom , bile bi 100% bliznakinje
jesu dobre ubile se za kakvog por*ica :D
NIJE BLIZNAKINJE NEGO BLIZANKE, S E LJAČINE JEDNE NEPISMENE
Ma nea drug srceparajuce,topim se