Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Par se DOBROVOLJNO prijavio da sedmicu dana čisti cijelu crkvu. \" Jesu rijesili problem sto ce ih ostaviti tamo gdje su ih naslu s rukama u tegli dzema...:)
Ovo je jedan od jacih ljubavnika :)
sta reci nego fujj
Inače, najveća crkva na svijetu, po kapacitetu, se nalazi u Nigeriji.
hahahahahahahahahahah
Sreca da Pahomije nije bio tu Sprcio bih ih skupa -------------- Niski vladika istice da je optuzba protiv Pahomija mucna situacija za SPC, te da je ona izazvala iznenadzenje u crkvenim krugovima. Otuda i odluka ove institucije da se uzdrzi od komentara dok se ne donese sudska odluka. - Pahomije je bio moj djak, ja sam ga poducavao u manastiru Ostrog dok je bio monah. Ja sam kod njega primjetio znake nekakve nastranosti kada je hodao ili se cesljao,izabran je za vladiku redovnim putem. Zato sam sklon da povjerujem da je sve ovo istina. Medjutim, smatram da je teza njegovih branioca da je optuzba motivisana namerom da se diskredituje SPC, te da iza citavog slucaja stoje medzunarodni faktori - pretjerana. Prije bih rekao da je reč o licnoj osveti Pahomija koji mrzi Srpskog patijaha Pavla nakon saznanja da Srpski Patrijah Pavle boluje od AIDS - kaze vladika Irinej .
hahahahaha