SAD
0

Seks igračke na poklon glasačima

Sarajevo-x.com
U Sjedinjenim Državama kampanja za animiranje što većeg broja glasača da izađu na izbore 4. novembra dostiže svoj vrhunac. Svoju korist u cijeloj priči tako traže i lanci restorana, prodavači seks igračaka i drugi biznismeni širom zemlje promovišući svoje proizvode.

Kompanija Babeland, koja ima prodavnice u New Yorku, Seattleu i Los Angelesu, poklanja originalne "zahvalnice" svima koji donesu potvrdu ili "daju časnu riječ" da su glasali. Tako muški kupci dobivaju prsten za samozadovoljavanje nazvan Maverick, za koji proizvođači ističu da je "uvijek na usluzi" i to "svakom muškarcu". Žene, na drugoj strani, mogu izabrati neki od Silver Bullet mini vibratora koji "imaju magičnu moć rješavanja problema" i "izuzetno su sredstvo za otklanjanje stresa u toku ekonomski teških perioda". Promocija proizvoda traje do 11. novembra, objavio je msnbc.com.

Glasnogovornica dovitljive kompanije Pamela Doan istakla je kako očekuju "dobar odaziv" birača pošto su obje ove igračke veoma popularne. Prsten specifične namjene u regularnoj prodaji košta 20 dolara, a vibrator 15, tako da iz Babelanda smatraju da je to "dobra nagrada".