Fotografije iz aviona
0
Savršenstvo Nijagarinih vodopada
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam upoznat sa tom cinjenicom. za par stotina hiljada godina ce se sve tako metar po metar povuće preko sveverne polutke i doci bas negdje oko bosne. manje-vise.
heh ko kaze da nema :D
e ovdje bi valjalo spucat jednu dobru hidroelektranu
prelijepo je brate, bio sam :) prelijepo za to povlacenje nisam cuo, bio sam 2000 i prosle god, isto mi je izgledalo :D cak sta vise i ljepse
veze ti nemas sa vezom. Bio, slikao se, fantasticno. Ti papak, suti i guslaj po Bosni.
Ovo antropogeno okruženje, katastrofa. Inače, gledao sam emisiju o vodopadu, čini mi se da svake godine se povuče unazad za više od jednog metra.