Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predobre slike... A divi komentara u pm, koji k. dopustite da vas zene toliko isfrustriraju...shvatam volis, ne volis, sretan, tuzan, zeznula te, obradovala te sve ok...al\' ta mrznja prema zenama je Boze sacuvaj, neko te je rodio, neko ce ti i dijete roditi...kako to?
e moji napaćeni momci. Jadne žene koje s vama završe.
@za zene.. onda ti nema pomoci jarane, zene neces promijeniti stoga mjenjaj sebe...
Suhreta promjeni malo sisu ohladi se mlijeko
Svaka cast, vrlo domisljato
nemoj babu, meni mamu dovedi
Vidim ja da bi ti to volio pedercino
kad smo pederi, dođi vamo da i tebe i tvog babu lansiramo na mjesec!\"
sreća pa ja odoh u francusku, i žena neće bit u mom životu, osim onih kojima platim da ih k.ar.am. ku.rv.etine ste sve i prestanite to poricat!
ti nisi svjestan, ja mogu biti najbolji: tj da sam fin k\'o anđeo, ili najgori: da mrzim sve, uključujući i tebe! zlatna sredina ne postoji i ne želim je!
naslov bi trebao da glasi \"Savršeni trenuci uhvaćeni na fotografiji sa markom aparata Photoshop\"
sine, nisi kloniran - jedna od tih zena te rodila... blago majci tvojoj sa tobom, a blago vala onoj koja te zaobidje... zalim tvoju buducu zivotnu partnericu, buducu kcerku i ostale zene oko tebe...
slike su stvarno za svaku pohvalu, ali moguce je naci jos gomile i gomile ovakvih i jos boljih slika. ali naslov?! samo 2-3 slike imaju veze sa trenutkom.. dok su ostale uobicajne!!
Pederi, ne znate sa zenama.
To ti i ja govorim,moj si covjek.I naravno,nisam sve zene uzeo u obzir da se razumijemo.Ali ja ono sto sam htio da kazem jeste da je previse interes zavladao,pa ako je vec tako draze mi je biti sam,nego biti sa svakakvim ;)
Ma ti si upravu 1000%, mozda se nekome cini previse extremno ali tako je. Zene imaju off dugme, gdje te prekrizi makar te i voljela, uvijek je interesantno j.e.b.a.t se s nekim tek onako, jos ako nemas ML-a i nisi dovoljno reprezentativan za siru javnost prodat ce dusu cim joj prijateljica kaze dvije tri rijeci lose o tebi... Ne treba to uzimati srcu, ako icega na ovom svijetu ima onda ima zena, furaj dalje i j.e.b.e.s. ga...
Oooooooo pa djes ti al dino.......to ti opet nesto ljut jarane,mojne ba,bice sve udure :))))