Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sapun te sam pere i to bez vode
Nemere više miruhat od Lahora da ga jebbeš
NI OVO NE PERE UKALJANI OBRAZ...
Necu, necu, dijamante suho zlato,brilijanteni safire, nit' rubine samo ona da ljubi me...
Mrav3+j.e.bozovan=ko ce ti ga znat...hot sister or hot brothers
ove/ovi Mrav3 i ***zovna hot sister aaa
fkt nisam onaj tip "mogli ste pola afrike nahranit s tim", al što ne mogu preseravanja, pogotovo ova arapska naftaška, ne znaju više šta će od obijesti, i onda nešto što košta marku oni naprave da košta 3000.
1. Ne moraš me učit o ponudi i potražnji i ostalom, znam sve, u ekonomiji sam odavno, i nisam ovo posmatrao s ekonomskog aspekta, nego s etičkog i ne mogu arapskog licemjerja "islamsko bankarstvo", "kamata grijeh" i ostale gluposti, a ovamo kupuju zlatne sapune dok im "braća muslimani" gladuju po svijetu. Znam da za ovakvim stvarima postoji potražnja, nažalost, i sam volim skupe stvari i luksuze, al ovo nije ništa drugo do klasično proseravanje... 2. Primjer s pizzom s kavijarom ti je loš, jer pizza s kavijarom vjerovatno ima drugačiji, senzacionalniji ukus (ne $1000,00 senzacionalan ipak), a ovo je sapun od kojeg ti ruke budu isto čiste ko kad ih opereš najobičnijim sapunom (da banalizujemo totalno)... 3. Poentu primjera s primanjem qrca nisam baš skonto najbolje, al da bi ga primio za 1000 KM pod tim okolnostima, bi, bez razmišljanja, ALI, tek kad bi iscrpio sve ostale opcije zarade i obezbjeđenja egzistencije meni i mojoj porodici..
E haj ga potroši..
pere vas mozak i vase pare..
ma kabas zakon :P operes i sebe i kosu i farmerke i majicu sve sa jednim jedinim sapunom ha ja.. KABAS
Ja se prezivam Kabaš. :)
eto vidiš koja je popularnost našeg sapuna :D cak i prezime postoji :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ce Dodik i Lagumdzija u zatvoru koristiti uz vazelin pa onda kad im ispadne na pod...
Nemere više miruhat od Lahora da ga jebbeš