Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE ČISTILA FRIŽIDER 2 GODINE PA NARASLO...
ma brate ovo je pohovana piletina ...
kakaw alien..na snimku mu se oko vrata vidi da su mu dijelovi od koih je sastavljen uvezani s nekim glupostima lolz :S
ovaj vanzemaljac ne napravljen od LUBENICE pogledajte fino glavu ;)
Da \"edo\", radioaktivnost je jedan od parametara koji povećavaju incidenciju ovakvih pojava u biološkim populacijama većine živih vrsta. Ima čak i naučna disciplina koja se profesionalno bavi ovim pojavama: teratologija.
ovo je som samo sto se poslije Černobila uhelacio...
Ma to je budalasta izjava. Daleko realnije objašnjenje je ovozemaljsko: Došlo je na svijet stvorenje s izrazitim oblicima nakaznosti kakvi ometaju dugotrajnije preživljavanje. Riječ je o incidenciji ovakvih pjava reda veličine nekoliko procenata, ne samo u svijetu životinja, već i u svijtu ljudi. Zbog toga u razvijenom svijetu liječnici kontroliraju trudnice, i ako se ovo dogodi, preporučuje se abortus.
trebala ga je isječ na pola pa prvo ljeto na izletu pojest prv dio a drugo ljeto drugi komad vanzemaljca i to sa krompirom i ćili paprikom.
gle\'aj mu misica jarane ccc :D
Co\'ek se objesio,zar ne vidite konopac :D
ova garant isla na mars pa joj malo meze zamotali da ponese kući :)
što ste mi disjalkovali zar nisam prvi!?
Rece trazimo svemirca, velka mu je glava. Imam takvog u frizideru trenutno je smrznut. Nije sala... xD
Mora da je mucko kolu. Morebit da je u njegovom fazOOnu
A sta rece, kakvog je okusa? More li se jest?
trazimo svemirca velka mu je glava, ova kaze da ima jednog u frizideru al trenutno spava
\"Ukoliko su vanzemaljci toliko pametni da mogu prelaziti velike udaljenosti, onda su vjerovatno dovoljno vješti da izbjegnu nesreće i završe u frižideru\"