Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan u nizu dokaz da srbijanci nemaju mozak...
hahahahaha
navodi 11 cm - slika noga mu dosla do grla -_-
Normalno da je preživio kada metalna noga od stolice nije imala šta da probode. Koliko ja znam vakum se ne može probosti.
Mislim da je u jednoj emisiji, u Srbiji, jednom gostovao Haris Djinovic, pa se voditelj htio malo napravit pametan, pa zapoceo sa Djinovicem pricu o vicevima tipa glupi Bosanac, pa kao uz smijeh zatrazio od Djinovica da mu isprica jedan takav vic. Djinovic kaze nema problema, znas li sta kaze Bosanac koji se rodi bez pola mozga? Ovaj odusevljen, konta kad su Bosanci vec svakako glupi u vicevima, sta li ovaj bez pola mozga kaze, i pita sta? A Djinovic mu odgovori "PA DOBRO BRE, STA JE OVO!"
pa ko Homer Simpson... noga od stolice je promasila mozak i time nije ugrozila vitalne funkcije :D
Vodka cini cuda.
Da je bosanska glava, metalna sipka bi na intezivnoj zavrsila.
Vid' ga što je zino' Svaka čast čiki. :D
HA eto vam vaše braće Rusa, samo j**i ga izgleda da ovim ni macola ništa ne može.
Svaka cast, sta covjek prezivi...sretan oporavak majstore.
Pa cim se pobio s rusima, nije ga ni imao xaxaxax!!!
Prosla sipka kroz zrak ..
Sad će biti inteligentniji. Sve u svemu čudno - kao da ga nije ni imao.
rusi ga bas bratski docekali, sreca pa je suplja glava