Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 8 godina naslov : Romkinja najmladja prabaka na svijetu, sa 33 godine.I svakih 10 nakon toga, po jedno pra pra ce da dodaju....
eee moj hitleru....
ma sad se tu nešto ibretite i osuđujete i važni se pravite, prvo svoju avliju pometite :D
http://www.islambosna.ba/forum/dijalog-sa-nemuslimanima/za353to-se-boziji-poslanik-muhammed-s-a-w-s-o382enio-ai353om-tako-mladom!/msg298984/
Malo se informisite prije pisanja ovakvih gluposti...
Opće je poznato da zene koje su imale samo jednog partenera su zdravije u svakom pogledu. Svi fizioloski parametri su vise nego idealni, a da o mogucnostima infekcije potencijelno patogenim organizmima ne govorim. Ali ovako rani odnos i porođaj su svakako losi za jos neformirani mladi organizam.
bolesno!!! ne postoji drugi termin na ovu situaciju!
Romi su poznati po slobodi u svakom smislu te riječi, nešto kao hipici :). Moral je jedno priroda drugo, ipak je to potpuno prirodno čim osoba tih godina može roditi.. Osim toga glavna misija u životu je da produžimo vrstu. EPILOG-samo krkaj
cccc. kuda ide ovaj svijet ? pa ovo je jedan od vecih preznaka Sudnjeg dana. a nije ni za cudit se od ovih roma .. kod vecine djeca krecnu u skolu, a kod roma i amera, djeca krenu u odnose ... pa sta ispadne .
@@ ccc Brate on je sigurno stariji od nje tj ima vise od 11 god. Pa uzmi primjer sebe, jesi li mogao svrsiti sa 11 god. ? Ako jesi ti si fenomen ?! Ja sam tek sa 14 godina mogao, a prvi sexualni odnos sam imao sa 18 god. brateeeeeee, ona ce sa 18 imati 3 djece. @@ Ova sto ga je samo p.o.p.u.s.i.l.a ima 20 god, nije ofirno to sto se nisi bubnula do sada, al` ne znam za sta ce cuvas ? Niko ti nece to cijeniti u buducnosti vjeruj mi, znam kakvi smo mi muskarci, zato provedi se dok mozes, uzivaj u zivotu ! :)
Ti nisi nista manje nazadan od sredine u kojoj zivi ova rumunska jadnica.Procitaj nesto u zivotu.Obrazuj se mozda tvoja cerka ne zavrsi sa unucicem u 22 godini.
Cro 08.03.2011. u 06:14 Ova je sigurno iz Gluhe Bukovice!!! Već ste glasali.0 5 ____________________________________________ Francek je ukopan na mirogoju. Kenjaj tamo.
Anto 08.03.2011. u 08:18 Prije 3 godine u Zavidovićima vehabija ubio oca jer mu nije dao 11-godišnju kćer za ženu.Nije ovo slučaj samo među romima nego i među Bošnjacima ima ovakvih primjera koliko hoćeš.Samo što čaršija o tome šuti. ========================================================================================================================I Idi resi po svom kamenjaru.
objema sretan 8 mart...izborile su se za svoja prava (rodilja)
@ andjeo jbmlitimamaru ja fasisticku onu balavu.... Drugo, Šta je ova jadnica i mogla da očekuje u životu? Ko je njoj mogao i da da savjet ili da djetetu zabrani neke stvari? Jadnica..i ona i unuče....a i Romi su brate na svoju ruku
Prije 3 godine u Zavidovićima vehabija ubio oca jer mu nije dao 11-godišnju kćer za ženu.Nije ovo slučaj samo među romima nego i među Bošnjacima ima ovakvih primjera koliko hoćeš.Samo što čaršija o tome šuti.
Ja sa 11 godina nisam ni baco\' ga, a ovaj se ozenio i otac posto\' u PM