Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ga je turcin zavuko pod rep???
ma bjezi, sta to radis kozo jedna, sta to radis kozice, shjooo...sha mi to radis janje moje malooo...
Redakcijo SAX-a nabijem vas na 8======D i zavrtim... Zašto su kod ovog članka dozvoljeni komentari? Znate u kom smjeru bi i jesu otišli... Fuj!
presli turci sa vlahinja na ovce :)
vidi mu face!!! isti Hamo iz Rogatice. ;-)))
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hyaaaaaaaaaaaaa opet Mujo naskakivo ovce. to je i kod nas pogotovo u onim ruralnim oblastima BiH omiljena disciplina mujicama. mom komsiji milutinu su se desavale slicne stvari jer su mu Haso i Mujo napastvovali zivotinje pa je covjek jadan zivotinje morao voditi veterinaru na ciscenje. sad im je ugradio nekakve zivotinjske spirale pa porucuje mujicama da sad nesmetano mogu da mu zadovoljavaju zivotinje.
hahah,cobane rekao sam ti da ne zegas sve na sto naletis!! :) hahah tbj,ne mozes vjerovati sta se sve desava....kada jedno jutro aBd ustanem,uletim na portal kad tamo...imam sta vidjeti,majmun objavio neku stasnu pricu!! xD \"majmun je produkt COBANOVE prve ljubavi\" :P
Covjeka od ostatka zivotinjskog svijeta razlikuje svega 2% gena. Mozda je u jednom trenutku doslo do \"krivog spoja\" ? Ima jako cudnih anomalija i kod ljudi i kod zivotinja. Vise brinu \"normalnI\" primjerci, sociopate, psihopate, koji su uklopljeni u drustvo, divni i krasni, a najvise sanse imaju da postanu serijski ubojice/ubice! Gori je poremecaj psihe!
Ja ne vjerujem u ovo.
Vidi ga isti ja
Ratko Ratko ala je*bes slatko :) Mladic :)