Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUPI NOVINARI KRSTAŠKI!!! \"Ova riječ iz arapskog jezika označava muslimanski sveti rat kao religijsku dužnost\" Riječ „džihad“ dolazi iz arapskog jezika gdje moramo znati da arapski jezik pripada grupi semitskih jezika koji su građeni na principu korijena riječi. Što znači da od jedne riječi tj., njenog korijena možemo dobiti više različitih značenja. Riječ „džihad“ je imenica koja dolazi od riječi „džehede“. Ovaj korijen znači: NAPREZATI SE, POTRUDITI SE, ZAMUČITI SE, ULOŽITI NAPOR kako bi ostvarili cilj.
Pa normalno da je insistirala na vag.inalnom, kad jo je vag.ina ko tunel nakon 13 djece...
mali se intergrise u drustvo, ime ce mu biti od velike pomoci ...
SRPSKI narod nece postojati za 100 godina http://adf.ly/410rw Pogledajte VIDEO
Od cetrnaestero djece samo dvoje je suprugovo dodala je Elfi za ARD..
Pogledajte cega se evropa B.O.J.I. : http://adf.ly/3ztFT O.V.A.J. V.I.D.E.O S.V.E. G.O.V.O.R.I ! ! !
slažem se da nijemci radije drže cuke po kućama nego dijecu, zato pogledajte njihov prirodni priraštaj, da nema turaka i ostalih doseljenika on bi bio u dubokom minusuuu. A prema proračunima , do 2050 Turci će biti većinsko stanovništvo Njemače. A što se tiče imena, sva arapska imena imaju neko svoje značenje na bosanskom, a ta njihova značenja bi nama bila nezamisliva kao imena, npr Haris, znači čuvar , i zamisli sad djete ti se zove Čuvar, i kao sto je rečene Jihad je jedno sasvim uobičajeno ime za arape. Onaj ko je reko za poteškoće radi imena, lupa gluposti, jer ta njemačka (ne)tolerancija je ista il se on zvao Jihad ili Haris, ili Ahmed ili kako već.
S razlogom je dobio ime Dzihad, ovu zenu treba pozvati na nasu teritoriju i dati joj papire. Nama ovakve zene trebaju pod hitno. Ime je krasno a ne ko ovi nasi , neki Siki , Adi, isl odmah ga obiljezi kao degenerika. Birati neko nase ime kao, Omer, Shaban, Abdullah..to je znak da ce od njega biti nesto....:)
Inace, mali Jihad ce se za 5-6 godina pridruziti svojima 13 brace i sestara u Al Qaidi, kako bi opravdao znacenje svog imena i kako bi zabio noz u ledja Njemackoj koja mu je dala sve, vidjecete, to je samo pitanje vremena. Raznih Mevlida nikad dosta.
Elhamdulillah, elhamdulillah, elhamdulillahi Rabbil alemin. Neka se samo rađaju muslimani.
Ona je sada kriva što Nijemci više vole imati cuke po kućama nego podizati djecu. Ja sam živio u ulici gdje su samo dvije porodice imale djecu, jedna hrvatska i druga što je redovno posjećivala obližnju evangelističku crkvu.
Ona moze odmah da se pakuje i vrati odakle je i dosla. Ja budala, ma sta misle ti ljudi ,kako ce tom djetetu biti , kako ce se u skoli odnositi prema njemu. Ma to su ludaci takvima bi zabranila da izadju odande gdje su rodjeni. Cuj..jyhad. Ma gonite se u..
Jadno to dijete za koju godinu..
sta sad 5kg zato malo kad skontas znat ces da ce bit kao mama ili babo u tom slucaju debelo dijete! jadna djeca 13 komada jaja po 5kg hahahahah
A na šta vas asocira ime Ratko??? I niko ne pravi problem, potpuno je normalno da se dijete tako zove samo zato što je na jeziku koji razumijete. Ohladite malo!
Sto ga ne cestitas onim u HB ili RH takodjer...i oni su se jos prije odrekli republike! Ovi sa 24% su samo glasali za sredinu, jer su druge opcije bile ili HR ili YU, pa je nezavisnost izgledala fair. Ali nee, nisu oni iz HB za vas ni za sto krivi. Samo ovi sa 24%.
Zaboravio si svoju bracu krvoslavce, njih blagoslavljuje poglavar crkve prije no podju na klanje cesto neduznih!