Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni kriv , ni duzan ,30 godina robije -.-
Cuj nisu mogli placati lijecenje, pa lijecenje u Kini je besplatno, ako nije sramota za njihov komunizam onda!
Ne branim roditelje, ali razumijem zašto su uradili. Nisu imali više novca da ga liječe, u bolnicu ga neće primiti jer nemaju novca (Kina), ubiti ga ne mogu. Mislim, mogli su ga zaključati u sobu ili nešto slično a ne ovo, ali eto...
da ti nisi nešto u rodu sa tim kinezima roditeljima. nikad bolesniji komentar nisam pročitao. bože sačuvaj.
Izgleda da nisi dobro ni pročitao...Ja sam i na startu a i na kraju rekao da to ne podržavam, a u međuvremenu "objasnio" zašto su ga zaključali, bez miješanja emocija prilikom tog objašnjenja.
šta sam u zadnjih mjesec dana pročito o kini i kinezima: - deru životinje naživo radi krzna - kuhaju žive pse - naplaćuju kazne ko promaši šolju - hodaju ko darth vader jer se boje sunca - bacaju ženske bebe u rijeku - zatvaraju mentalno bolesnu djecu u kaveze po 30 godina - ... ja mislio mi na balkanu budale.
pa nisi pogriješio u ovoj zadnjoj konstataciji, barem kad je o većini balkanaca riječ.
mi smo nevjerovatni kreteni, al ovi su prekucali sve, bez konkurencije.
ovo k'o u onom filmu Harold I Kumar, prvi dio cini mi se
"Oni danas kažu da im je to bila najteža odluka u životu.." Odakle kazu? Iz zatvora?
Mentalno bolesni su roditelji a ne on.
Nisam bas siguran ko je tu mentalno bolestan.