Makedonija
0

VIDEO / Reporter se javio uživo u program i zaprosio voditeljicu

Sarajevo-x.com
Aleksandar Spasovski, reporter makedonske televizije Sitel, odlučio je na posve neobičan način zaprositi svoju djevojku Slavicu Arsovu. Učinio je to tokom javljanja uživo u program.

Spasovski se javio uživo u program izvještavajući da je put do Niša, gdje se igra rukometna utakmica između Švedske i Makedonije, čist te posavjetovao je gledatelje, koji će utakmicu pratiti iz fan zone, da se dobro obuku jer je hladno.

Voditeljicu je pitao ima li dodatnih pitanja, a kada je ona odgovorila da nema, on je odlučio njoj postaviti sudbonosno pitanje.

"Imam ja jedno pitanje za tebe, koje je malo neuobičajeno. Dobro je što sjediš, jer pretpostavljam da ćeš se iznenaditi. Oboje smo se zaposlili u TV Sitel, naša veza je tu počela i najviše zajedničkog vremena provodimo na poslu. Stoga želim pred kamerama i javnosti da te pitam hoćeš li se udati za mene?"

Iznenađena voditeljica počela se smijati i bez mnogo razmišljanja odgovorila: "Dobro Aleksandar, da. Moj konačan odgovor je da. Ovo je stvarno bilo iznenađenje."