Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO TI BUDALA
MA JA BI IH JOS NAGRADILA,,HEHEHE
a izostavili ste najvazni dio - VIDEO
Ne prica joj vic,nego joj radi earfuck :D
mislim, dobro bi dosao koji zarez u toj recenici i sve bi bilo za 5!
\" Neimenovani muškarac i žena pobjegli su iz kuće u predgrađu Washingtona u SAD-u u koju su provalili nakon što ih je pronašao komšija, koji je došao po poštu jer je vlasnik kuće bio na putu.\" dakle, oni su provalili u kucu nakon sto ih je pronasao komsija? mislim, razumije se kontekst ali dajte se ipak malo potrudite kod prevoda... ;)
otkud da ju policajci baš prepoznaju i tako lako uhvate :P
ilustracija pokazuje kako momak djevojci prica vic a ona crce od smijeha..stvarno neprofesionalno od vas :D nidje veze s tekstom :D
koji gluupani da se slucajno ne radi o nekom boshnjackom izbjeglichkom paru?
opa baatoo!!! koliko im je godina?