Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma namjestaljka sta se lozite hahahah
ma obicni mutant zbog dobre nam ekologije,
ma ovo je nindza kornajca:)
ma to dodik seta jer je to njegovo mjesto tu nikom neće naskoditi
poke lopto kreniiiiiii
ograisala
SA-X je odavno postao dno dna...
vodeni kekec, definitivno
Uranili Sa-X... sta je sledece novo??? Objesen Saddam Hussein, teroristicki napad na New York? Zavrsen drugi svjetski rat? Poznajete li osjecaj, zove se \"sramota\" !!!
Pa ovo je mala kornjaca
Gdje su je snimili :-)
pa to je mnjumnja zar vam je to nepoznato
http://www.google.com.my/search?q=frogfish
S-X brise komentare koji im se ne svidjaju. Moj komentar je sasvim vezan za temu. Ovo je jako stari video, moze se pronaci na kopija na YouTube od prije godinu dana, a sniman je 2002. Neko djete je na YouTube postiralo isti video ponovo, a vi ste to stavili kao Novost dana. Ovo nije nepoznata vrsta pogledajte neke komentare na starom videu. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=5wAVO1vqRXs&fromurl=/watch%3Fv%3D5wAVO1vqRXs Sramota.
cekam sve da se jave kreacionisti i kazu kako zivot na ovoj planeti nije evolvirao ,nego je bog \"metno\" sve sto je zivo i mrtvo.