Dokazao da ima posla
27
Promijenio 100 poslova za jednu godinu
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a haj ih promjeni ovdje kod nas u BiH dam ti sta hoces..
Promijenit ces u Bosni toliko poslova za jednu godinu. Jedino da prodajes danas kukuruze sutra kesten pa tombolu pa carape pa knjige....
diplomirao sam na Mašinskom fakultetu u Sarajevu na katedri za motore i vozila 2008godine....jos uvjek sam na birou sam sam sada pomjeren u sobu 4 i nisam vise među NK zenama kojima prezime pocinje sa A,B,C,D,E,
Gov.nom ti je m.a.ter zastrta orangutane
Treba ga dovesti u BiH da ovom komunističkom ološu održi par lekcija.
to mozes samo ako si u NYC al realno !!!! Ako hoces radit i nije te stid mozes komotno radit pet poslova, i jos uvijek imat vremena i para da kidnes preko vikenda do Atlantik City-a, Bostona, pa i do Floride ;)))
Ko vam je kriv kad ste nesposobni, samo se izvlacite na nesto drugo, uvijek ima posla, ja sa svojih 18 godina zaradjujem sebi dzeparac... Sve se moze kad se hoce.
Možeš ti, jer ne živiš na Balkanu (balkonu). Kod nas ti jedva plate i za mjesec, a u svijetu se često praktikuje sedmično plaćanje i slično. Tako da, i da uspije naći sve te poslove kod nas, ne bi zaradio ni marku.
već sam pomislio da je iz smrdije...
sto ne mogu pedera
sta je narode, sto ste navalili sa tim "dodji u Bosnu"? ko vam je kriv sto ne ustanete i ne napravite demonstracije (na kojima ce biti vise od 20tak ljudi). nije decko kriv sto zivi u zemlji gdje moze uraditi to sto je uradio (u Americi cim malo "crijevo na lijevo" ljudi se pobune a vi ovdje sutite)
prvi u setanju pasa?
i sta je poenta toga, promijenio 100 poslova i sta si postigao????? NISTA!!! A ti poslovi setac pasa, proricanje sudbine, itd, itd stvarno su dalekodometni poslovi!!!! BITNO JE BITI PRVI U NECEMU, a sta je to u cemu su prvi nije bitno!!!!
dodji ti jarane u bosnu pa nadj 1 posao ja cu silovat bolu i pipu zajedno eto
posla ima ali plate nećete viditi.
to samo pokazuje da posla nema - ako ih mijenja svaka 2-3 dana
kod nas ti sao za prikupljanje papirologije treba 50 dana.. pa cekas interviju jedno dva mjeseca pa cekas komisija da obradi prijavu pa cekas da prodju zalbeni rokovi ... sve skupa godina dana i na kraju ti kazu pokusaj ponovo kad raspisemo oglas a onda od portira cujes da na tom mjestu direktorov sin radi vec dvije godine