Vrijedi i do 15 miliona dolara
0
Prodaje se najveći žuti dijamant
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dany macak
za ovo treba imati oruzani list :D:D:D zamislite kada se buduca vlasnica naljuti na nekoga dok ovo ima na ruci
Zar nije dzeko najskuplji dijamant??
\"Ovaj predivni kamen je dugo bio izložen u Nacionalnom muzeju historije u Londonu, ima 110 karata i pronađen je u Južnoafričkoj Republici prošle godine.\" Pronađen prošle godine, ali je dugo bio izložen. E svašta.
A niko ga nikad nije nosio znaci, sta bi onda trebala znaciti ova slika? :D
nije uredu treba čovječjeg oka
Poklopi se molim te ! Sto ne mogu ovih glumaca sto nemaju zavrsena 4 razreda osnovne skole pa se onda javljaju i traze greske u tekstovima =,=
ne pravi se pametan/a i ne lupaj, covjecije je savrseno uredu
Kada ce te zaposliti jednog pismenog, ne daj boze, lektora? Ne postoji nista \"covjecije\" u bosanskom niti u sh-jezicima. Na slovenackom postoji covjecja ribica i to je jedina takva rijec koja se u bosanskom udomacila, jer je bilo glupo da se prevodi kad svako zna na koju se zivotinju misli... Svaki dan ste sve nepismeniji. Za vas mi je svejedno, ali mi je zao mladjih generacija djece, posebno onih izvana, koja vas citaju i vjeruju da je nacin na koji pisete ispravan.
BOSNAAAAAAAAAA