Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je ovo moguce?
prekrasno...
Kad bi snimili SF film sa scenom spuštanja na strani planet, i koristili snimke ovih šarenih kineskih brda kao pejsaž na toj dalekoj planeti. Zamišljam komentare o toj sceni...
svakome je njegovo najljepse :) ...tako da...ne znam bas da mozemo biti objektivni. Svijet je pun ljepota, drzavne granice tu ne znace nista :)
Ovo kao da je Van Goghovo djelo, prelijepo. @@Pa iskreno jest najljepsa, trebas i ti izaci iz svoje pecine i malo prosetati okolo. Ako ne postujes svoje, kako ces onda tudje.
I kad mi kažu ovi lokal patriots koji nisu izašli iz pećine, bosna je najljepša zemlja na svijetu, najradije bih ih prešesterio preko zubala