Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Cijeli svijet dostavlja jednu pomoć za Sarajevo (The whole world drives one aid round for Sarajevo)" ???? Gdje ste vi ucili engleski, sa etiketa sampona?
I onda ih je preuzeo Sda. Ostalo je istorija. 500 miliona duga (ukradenih para).
Prijatelju stari pricat cu ti pricu o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene tudja krv se proli. Zivotinje jedne koja zivot voli. Paranoja, uzela mi dusu, sve mi uzela. 2x sve mi uzela. REFREN Spanija, Spanija, paprike, patlidzan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila.
opet ovaj idiot
kakv ba gras u ratu? kakve boje? velite, neko se bavio bojama i dizajnom za gotovo unisteni vozni park, preduzeca koje nije pruzalo usluge prevoza usred najvece katastrofe koja je zadesila sarajevo jos od eugena.
Realno koliko se narod šverca i odbija da plati kartu, taj Gras je dobro i funkcionisao. Neki dan šofer zatraži od putnika kartu na uvid a ovaj čakiju i pod vrat. Sve fola ugledna gospoda a za marku bi svi čmakare dali Deenovom momku. Ne vrijeđam nikoga samo ističem realnu činjenicu.
Bravo
izvini ali mislim da bi Deean za svaku takvu nemoralnu ponudu dao marku vise!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje je sad boje gras
Sarene i oblijepljene reklamama (osim ovih novih trolejbusa koji su slucajno ili namjerno zuti).
ma bilo bi dobro da su sareni zbog reklama, puno vise je 'zakrpa' po njima koje se nisu ni udostojili ofarbati u originalnu boju.