Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proglašen u Poljskoj dan žalosti
Neka je... sve sto je haram nek se sfaka
hamza, a da nisu mozda ispravili šlepu i kamion, mozdaaa?
2000 : 20 = 100 gajbi? Malo bolji granap kod nas ima tolko piva a vidi kolki je šleper. Bilo je tu više nego su vatrogasci \"zagasili\" žeđ.
naslov nidje veze pa i u mom selu bi skontali da ovo nije prevrnuto nego cerada popustili i moguce je po izgledu da se prikolica otkacila samo steta za ovoliko pivo sto je unisteno
....IDEMO NA KARLOVAČKO..
zar nije pred drvoprometom?
joj gdje si muki
Naravno da ce se porazbijati...to All.ah daje za dobrobit ljudi ! Alkohol je majka zala !
ajmo sad svi dobro polizat asfalt da se to ocisti
Mrve koje se ne beru :(
jok @nihade nego bi zatvorili cestu i namah svi zaroštiljaliti nije ti vopi bijelo da pokupe ovi iz murije pa prodilaju sitno je to za njih..
SERBIA JESTE STARA KURWA
ja ne vidim nikakav problem, moja ekipa i ja bi ovo popili za pola daan :D
da je kod nas ovako dosli bi drotovi, napravili zapisnik i pokupili sebi pive, al prije njih bi se nasao neko da mazne koju gajbu
VRATITE NAM CHAT