U 54. godini
3
Preminuo čovjek tigar
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije preminuo nego je ugino ili krepo
Bog uzima najbolje od nas
Dze nece j*** te koliko je hemikalija unijeo sa ovim tetovazama...
ovi klixovci izgleda nemaju kuci nikog starijeg i pametnijeg da ih stogod nauci pametnih izreka,narodnih poslovica itd... zato se kaze kad umre osoba od 70-80-90 godina kaze se da je UMRLA-PREMINULA kad umre osoba stara 30-40-50 e za tu osobu se kaže da je CRKLA a hajd klixovci skontajte što je to tako :-)))
Hodo ili hodao doticni kroz pustinju, kad naiso tigar konto vidi dobre tigrice guzare mogo bi je s.prcit i golema cuna to biii. Od uboda preminu
ZAR IMA JOŠ OVAKVIH BUDALA...........U VATRU
Htjeli ste reći \"uginuo\"
tigar - zivotinja azije - totemska figura indijanaca amerike? aj da i to cujem
hahahahahahaha-koji bekan-to tamo mož proć, ovdje bi ga isprovaljivali ko bekana-hahahahaa.....
meni nešto nije baš PREVIŠE sličan tigru. više mi je nekako... nekako... kao p a k š u! sad sam se sjetio!
Bas me cudi