Sa nekog drugog svijeta
14
Prelijepi i misteriozni meteor iz Fukanga
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim te Boze, da mi jedan `vako padne u avliju Amin!
ne drzi ga s lakocom, nego s rukama.
milijardi!
Zanimljivo kako svemu nađu cijenu.
Starost zemlje je nekih 4,5 milijarde godina, sto je otprilike i starost suncevog sistema...fuliste za tri nule, samo...
naravno ovo je vrijedan meteor,to je vazno otkrice za nasu zemlju,najveci meteor koji sadrzi magnezijum{olivin} tezak je 400 kg i kosta od 8 miliona dolara do 12 miliona dolara,i treba da imamo na umu da osim ovog meteora da su naucnici otkrili i vrednije meteore ,koje sadrze cudne supstance,znate li zasto se veruje da u nekim planetama ima vode zato sto te stijene sadrze minerale a minerali se stvaraju uspomoc vode.ovaj sajt je najbolji.
Zivko zabio ti Mirko
@ superman ahahhah pa fino ti pise da su ga razbili na komade
ako je meteorit težak 400 kilograma kako ga onda ovaj brko drži sa lakoćom
.J.E.B.O. TE :O
\"Smatra se da su ovakvi komadi meteora stvoreni za vrijeme formiranja sunčevog sistema prije 4.5 miliona godina.\" Miliona? A u P...u M......u , treba vas vratiti u osnovnu školu.
Pretpostavljam da ste htjeli reći \"...formiranja sunčevog sistema prije 4.5 milijardi godina.\"!?
Jel se ovo jede*???