Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, kriva je navigacija. Kada je pala u vodu culo se GLUP, a ne pljus.
cudi me da je znala izaci iz auta bez uputstva
A mozda je plava :O
Pa valjda treba nekad bacit oko naprijed ispred sebe, a ne samo buljit u monitor, ipak je to samo masina
jeste zatucani sa tim svojim nebuloznim komentarima!
nidje rOOje sve sOOmi seljOOci !
Da joj \"pokaziva\"? ih selo moje veselo...
E kad je zensko znalo kud otici autom da je neko neodveze ili joj pokaziva kud ide po mome iskustvu zenske su bas glupace kad je u pitanju navigacija i direction one se izgube u gradu od 50 hiljada stanovnika a o vecim gradovima da i nepricam.
žensko se obraćalo komentatorima iz pećine... gdje se i ti svrstavaš.
očigledno se vi koji tvrdite da se drugi nisu nikada vozili uz pomoć navigacije NISTE koristili istim... ... naravno da zna biti frustrirajuće kada si na autoputu, magistrali ili ulicama sa puno saobraćaja... ali kada si u prirodi, seoskoj cesti, makadamu, šikari ili kako god već stvar je drugačija.
@ne lupetajte: de reci nam ti bolan,izgleda da bi i ti završio u jezeru dok je braniš hahaha
to su bile sandže :D
Da, zensko je u pitanju. Isto kao i ona zena sto je vozila grasov bus i slupala cvjecaru...i onda druga sto je razbila stajaliste na Pofalicima... ups...nisu bile zene. Izadjite iz pecine.
Vecina ovih vrlih komentatora iznad ocito nikad nije vozila/koristila sa navigacijom. Da jest, ne bi ovako komentarisali.
Koliko je vas vozilo sa navigacijom? I jel znate kakav je uopste osjecaj kad vozite sa navigacijom? Prvo probaj pa onda komentarisi kako je.
Yes! It\'s a Woman !!
ma ona je obična bukva, jer bukvalno shvatila upute navigacije.