Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Bježi bre dabre idu bre kobre! -Ko bre? -Da bre!
dajjjjjjjj ovo nije srednji prst pih
A ko je nepristojan civil ili guglvju?
Ma ja, znate ovdje kakit o velikom bratu a kad su nam uveli cips niko riječi nije rekao. Englezima da samo probaju uvest nešto slično oni bi London prevrnuli naopako..
Wow... koja informacija... covjece ! :P
bilo je ovakvih milion slika na forumima...gledao sam mnoge situacije od ljudi koji uriniraju na ulici pa do prostitutki ...cenzura je uvijek prisutna.
ma extra tip samo jedan prst pokazao kad tri pokaze..to vec nije u dure
gugl je svecano predstavio svoju najnoviju aplikaciju pod nazivom googleanalview koja omogucava da svakom zivom gradjaninu lijepe nam zemlje pogledate ravno u pakshu.
...\" veliki brat\" je medju nama...a Orvelova prica postaje svakim danom sve istinitija... pa nazdravlje, bice uzivancija... kada se prepoznamo a, soferi ce biti najsretniji!!!
Cuj jos jedna nepristojnost. Sta je to trebao pokazati u deliriumu, krvave glave ?
pitala bih te da tebe ovako slikaju. ovo je zanimljivo sve dok se ne nadjes u takvoj situaciji i super je mahalcima koji nemaju svog zivota ;)
Srednji prst ?
@hgh Kakva ba glupost? Idi se liječi :D Ovo je nešto bolje što se desilo google-u.
HAHAHAH DABRE
sto me nasmeja bre! da bre