Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eVO DJAVA VAM JE ZA VRAT\' SJEO.
@Mujcin CETALJU A JER TI SE TO ZENA K U # V A SA STRANCIMA ILI JE JASU VEHABIJE ONI TO RADE DOK TI ZMIRKAS NA DESNO OKO !
KAKO NEMA PA ON SE ZOVE REPUBLIKA SRBSKA
pored svih belaj,ne mogu da vjerujem cime se oni bave.
znaci njih 49,5 posto ne vjeruje u svoje postojanje?! ccc
Genocidni septicki krivoslavci brabonjavi i genocidni imaju uvijek svog davola koji ce im glave doci. Genocidni SRBIZAM=NACiZAM.
ja istrazivanja i prdimahovine...
ko je finansirao takvo istraživanje? ne mogu da vjerujem na šta se troše pare? vi ste bolesni !!!
36% nije nista u usporedbi sa Cericevim muslimanima. Oni u to vjeruju 100%.
A ima li sejtana u Federacijii? Boze kakve sve gluposti nece istrazivati raznorazne \"agencije\". A jos gore sto se to sve objavljuje....
pa stavrno koja ublehaška agencija , koje istraživanje pa to je dovoljna je jedna riječ o....i
Ljudi!!! Mislim da smo pukli definitivno. Ama, ja ne znam, sta cu sutra jest ! Nemam kap goriva u ..benoj dvojci , morat cu pjeske na pos\'o ! Oce da mi iskljuce struju !Zena mi se prok_urvala ! Djeca , jedan alkos,a jedan narkoman . Dobio sam tikove (desno oko mi nekontrolisano zmiga). Ebo vise R S ! Ajmo malo o stvarima od kojih se zivi !!!!
POSTOJI.
MA STA SE JAVLJAJU OVI GENOCIDNI
I za ovo se vrši istraživanje?! Pa ko ih je platio, jer znam da ovi ne rade ništa džabe. A vi sa SAX-a, pa majke vam jel ovo vijest? Ko vam uređuje i odabire vijesti? De se saberite, ovo nema veze sa vezom više. A primijetila sam također da \"ukradete\" neke teme sa Foruma, pa je kao onda plasirate kao vijest. Preporučujem vašem šefu, da malo vidi šta se i kako radi. Jer, još ste čitani, ali ako nastavite ovako, bogami, loše vam se piše, ode raja na druge portale!