Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali se uci pogresnim vrijednostima a zbog ove vrline sutra ce biti omrazen u drustvu. Niko ne voli smekere a on vec se uci tome da krivicu svaljuje na druge. Budi mangup malisa reci sta je ja sam ti uzeo karmin daj sise !!
Što ti je tehnologija. Snimiš dijete i metneš klip na internete. Ja kad sam kao mala polomila čašu i okrivila duha iz kuhinje, moja je majka morala da nosi gramofon i dere se po mahali da svi znaju kako ona posebno dijete ima.
ma megafon je i nosila. Nego sam ja baš posebno dijete. Ispala sam par puta na beton na glavu. Baš sam posebna.
Pojeo bi mu one naočale
mali je legenda a hamo kad je svog sicica pito sto si pojeo hormasice malac mu rece jevo te fadij