Prirodnim putem
0
Porodio se trudni muškarac
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika izmedju Oprah Showa i Jerry Springer Showa? ....
....polako al\' sigurno sve ode u materinu , ili ti u babinu,tatinu........ Tito dragi sta je sledece...mene pravo strah ovakvih tipova i onoga sto generacije koje odrastaju uz ovo i sl. donose ...
zivio djordje balasevic
ko je rodio ko je rodio....ma baaboo rodio sebi...
jadna beba :(
Ovaj ili ova nikako ne moze biti musko...\"muskarac sa zenskim reproduktivnim organima\"...on je samo musko u svojoj glavi! Jadno dijete!
Sad, jel mu lik Mater ili Babo?
nebi me cudilo da se i konj porodi a kamoli covjek. svijet je pokvaren i samo ga mi ljudi, ustvari ziva bica mozemo unistiti jer smo gamad koja ce unistiti sami sebe.
dijete ce biti 100% lezbo...haj neka ce......... bice ismijavano u drustvu....haj neka ce..... mati joj je otac,a otac joj je majka.....haj nek je al mozz bude sljeedeci hitler?
i je li on sad sretna majka ili nije?
bolest ovo je vishe nego ne normalno.... svasta se desava
Gdje ovaj svijet ide...sta ce biti sa tim jadnim djetetom, kakve ce... i onda se cudimo sta se sve desava u svijetu??? Dobro smo ikako zivi i normalni...
jadno dijete....rodio je babo....zbunjujuce zar ne???
ODVRATNO !!!!
e ovo je istinski muskarc iz snova