Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voli biti trudna a on joj ispunjava zelje hahahha
ispunjavam i ja zelje hahaha :P
Misija 1. Prvi tim kompletan, misija 2. Rezerva/klupa pending...
Kraljica
Bas je veselo, velika porodica. Ako imaju mogucnosti super, nisu ko ovi nasi, navaljaju djece pa kukaju kako nemaju da jedu. Gospodja voli biti trudna, to je ok, ali stalno to mi bas i njie normalno. Ali svi smo drugaciji kad voli nek izvoli. :-) Nadam se da ce biti curica, malo za promjenu.
A zamisli kako bi bilo toj curici sa tolikom bracom pa ne bi je niko smio krivo pogledati :-)
Pa sad ne znam sta da ti kazem, nekad je lijepo imati brata uvjek imas zastitnika, mada sam vidjela i puno onih koji previse stite, pa ni takav zivot nije bas ugodan. Iako nemam iskustava ja imam samo sestre, a ovo kazem samo jer sam vidjela svega.
Jaooo voli biti trudna hahahaha Nakotili se ko štakori :D
A šta misliš... [email protected] ? Nadam se da se ne ljutiš Da nam ubuduće raznorazni kreteni ne upadaju u slova :)
Ne mogu da spavam!!!!:(Još ležim, sad kad ustanem dodam te, mrsko mi ovako preko mob. Bolje da sinoć nisam izlazila, ne osjecam se.:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jay ne zna promasit, 12 sinova svaka cast
amin pa da je ceta brani i cuva :D
A na slici.nigdje matere. Najbitnije. helem jadna curica ako dodje valja joj sve zanjima....ma ne do Allah. .. bolje muško. .. samo.nece ovi stati.na tome..nažalost. ..
Ili nisu čuli za kondom ili nešto drugo haha