Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zamisli ove naše spete od polismena u ovoj ulozi...nezamislivo.
Jao, bas divno. Bas su krasni. Nasi heroji. Onda su se kao i svi skromni ljudi nakon toga uslikali i malo reklamirali na drustvenim mrezama, jer sta vrijedi uciniti neko dobro dijelo i biti covjek, ako se to dobrocinstvo istog momenta ne objavi na internetu? Ako jos nisu stigli svoje sjevernoamericke kolege sa godisnjom platom od $100.000, ovo ce im biti dobar marketinski podvig.
djelo*
Danke! "dijelo" :-))
Kako sam ja čuo ovo nije rijedak slučaj u Holandiji, skoro svaki policajac u Holandiji bi postupio isto, svaka im čast ako je to tačno.
da je ovo kod nas bilo, djeca bi morala pitati policajce "Mozemo li se nesto dogovoriti"...
Svaka cast holandskoj policiji.
najjaci