Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..joj, ništa nisam uzeo...nek pričeka do petnestog😂😂😂😂😂😂😂
Bakire posalji joj zlatnu kasiku kad nama vec ne das..
dijamantska zvecka !!?? wtf???
koga boli sta ona dobija???
parazitska familija!!fuj
Zao mi djeteta, sto ce joj bit ispran mozak i sto ce kad odraste misliti da je vrednija od drugih ljudi samo jer se rodile "s one strane" zida.
evo i ja sam poslao u ime našeg naroda 365 zlatnih kašika, 5 tona srebra, 47 tona željeza( pojam nemam zašto), onda 53 konja, 35478 pasa lutalica i naše političare.
Rodi me majko sretnu.....Zlatna zvecka s dijamantima, rubinima i safirima , opet djetetu njene dobi bitno od cega je zvecka. Deda joj se ponasa kao kakav malogradjanin a ne princ.
Mene iskreno brine sta ce nasa trojka poslati. Sto eura pod glavu?
Med mali, sa zvečkom od 60.000KM.. 😊😀
Dijamantna zvečka...jer obična je za djecu.