Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je egipatski mufija bio u pravu.
debilizacija sirot'nje, level profi.
NIJE BOLEST SVE STO BOLI
Ko hoce nek drka na pokemone, ja necu.
Ja bi i dalje da ga drkam neka fala :D
Bolje je da ih fataju vani nego da sjede kod kuće i d...ju na porniće, usput uzimajući sve nezdravo što postoji, uz poneki šmrk. Ipak su se mnogi pokrenuli zahvaljujući ovome, a možda se uspostavi i koji kontakt sa drugim ljudskim bićem. Sve u svemu, pozitivan pomak, iako je bolesno, manje je bolesno od sjedenja u fotelji.
http://www.olx.ba/artikal/22339883/macka-koja-lovi-pokemone/
ja nemam pojma sta je ovo
kad dziglipaf postane svetiji od lise ann yebes taj svijet
nemoze svako biti ni odlican sportista ni zemljoradnik..neko mora i ovo da radi
to je pohvalno
Dok si dijete treba da se igraš,kad odrasteš treba da stvaraš.
O jebemu jeste dosadni sa pokemonima, i portali i oni ljudi na fb koji postaju!
Treba izbjegavati Kiks i Pokemone.
Cijeli svijet se krece u smjeru "gameifikacije", tj, ubacivanju elemenata videoigre u druge uobicajene aktivnosti. Ovo je jedan od trendova i u obrazovanju. Otvorene su u svijetu neke teretane imaju ovaj pristup. Za svaki "achievement" dobijate "reward", neku titulu, znacku, poklon, zahvalnicu. Ja ovo vidim kao "gamefikikaciju" rekreativne setnje, davno zaboravljene ljudske aktivnosti, i ucestvujem u igri sa odusevljenjem. Davno se nisam bolje zabavila!