Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna strana price izgleda tako, a druga ovako : http://images.travelpod.com/tripwow/photos/ta-009a-18d6-dd89/donate-to-feed-a-child-kisumu-kenya+12787316682-tpfil02aw-25078.jpg
6000 kalorija kad podeliš sa 4 kg, dobiješ 1500 kalorija po kilogramu, sto mu dodje 150 na sto grama, a svi znamo da samo sto grama, a svi znamo da meso ima u proseku 300-400 kalorija na 100 grama, hleb takodje 300-400, sirevi i više, tako da ne znam odakle vama ove cifre ?! :)
kontam reci ce trcao da povrati...
E pa ne znamo svi da meso ima u proseku 300-400 kalorija na 100 grama, hleb takodje 300-400. Ja znam da meso u prosjeku (izuzimajuci svinjetinu koja ima oko 500 kcal/100g) ima oko 150 kcal/100g, a hljeb u prosjeku 250kcal/100g. Drugi put ne lupaj gluposti!!!
\"Nakon što sam sve pojeo, trčao sam osam kilometara. Nakon toga sam i plivao kako bih ostao zdrav\", izjavio je Pinto.\"
Slab je za sumo rvace, oni dnevno jedu oko 12.000 kalorija. Svaki dan.
@ddsadas majke ti kako ti nije bilo mrsko razmisljat kolko gdje ima kalorija i kolko je on pojeo e stvarno si me umorio
@. Eto ti ne jedeš, ne piješ, samo pomažeš gladnim u Somaliji. Kakva im je ovo pomoć, što komentarišeš po kojekakvim forumima. Kritikuješ bespotrebno. Jarane prodaj taj komp pomoću kojeg ostavljaš ove glupe postove, i te pare pošalji nekoj gladnoj porodici u Somaliji, Etiopiji, itd. P.s. I ne zaboravi da se pomoliš ovom bogu na kojeg se pozivaš, da pomogne tim gladnim Somalijcima, jer ako im ti ne pomogneš, siguran sam da će on.
http://www.epicmealtime.com/ bitch please ovo nije nista
Bog nije stovrio goru posudu sto covjekov zeludac, koliko god da trpas moze jos stati... Jadno je to, kad se ljudi ovome dive kad u somaliji narod gladuje i umire. Jadno...
You sir are an idiot!
Pih, da su meni njegovi problemi i okupacija...
Bog, otac!
hhahahahahahahahaha,, Bravo matematicar!!!!!! :):):)
i ko to nesto? Kod gojka na pecenje pa se najedi 2-2.5 kg, janjetine, vidjeces rahatluka kad se \"upali\"
Ma nisi ti zdrav nikako.. Ja nakon 4 kg hrane ne bih mogla ni na životu da se održavam, kamoli da idem trčati i plivati :-D